Bysykkelen.no
Norwegian

Booking & reservasjon

Bysykkelen er den første bysykkelløsningen i verden som gir deg muligheten for å kunne reservere og booke sykler på forhånd. Men hvordan fungerer det?

Hva er en reservasjon?

Hvis du planlegger å bruke en bysykkel på et eksakt tidspunkt (for eksempel neste uke eller en fast dag) kan du reservere sykkelen her på nettsiden for å sikre at sykkelen er der når du trenger den.

Du kan selvsagt booke på nettet like før du skal sykle eller bare gå til dockingstasjonen og hente sykkelen der og da. Men du kan altså sikre deg ved å reservere sykkelen på forhånd, og så gjør bysykkelen resten for deg.

Det du gjør med en reservasjon er å be bysykkelen booke sykkelen for deg på det tidspunktet frem i tid når du ønsker å sykle.

Du vil motta en sms en halv time før ditt valgte tidspunkt som bekrefter at reservasjonen er blitt til en booking. Skulle du i mellomtiden ha ombestemt deg, må du selv sende en sms for å kansellere.

Skulle det vise seg at vi ikke har ledige sykler, vil du også motta en sms om det.

 

Hva er en booking?

Hvis du trenger en sykkel innen den nærmeste timen kan du logge deg på og booke en sykkel på forhånd. Da blir sykkelen holdt av til deg mens du er på vei til elsykkel-stasjonen (maks 45 min) og du vet med 100 prosent sikkerhet at sykkelen er der.

På nettet ser du på oversikten over dockingstasjoner hvor mange sykler som er tilgjengelige på hver stasjon. Klikk på den stasjonen der du vil hente din sykkel og klikk på ”book sykkel”, og så er det i orden.